Meny
Lokal mat, eller noko anna spennande tilpassa dine ynskjer
Lunsj / middag
Steikt laks / aure med rømmesaus og grønsaker
Heimelaga gulrotkake, kaffi/te
(Allergener: Laktose, gluten, egg)
350 NOK
Sundepølse med rotmos og løksmør
Mjølkekaker, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten, egg)
370 NOK
Biffgryte med ris og salat
Karamellpudding, kaffi/te
(Allergener: laktose, egg, løk, gluten, sopp)
360 NOK
Kjøtkaker med poteter og erterstuing
Sviskegraut m/fløytemjølk, kaffi/te
(Allergener: laktose, løk)
320 NOK
Hjortegryte med poteter og grønsaker
Tilslørte Bondhuspiker, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten, løk, nøtter)
400 NOK
Betasuppe med flatbrød
Eplekake med is/krem, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten, løk, egg)
320 NOK
Hjortesteik med poteter og grønnsaker
Is og bær med vaniljesaus, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten)
480 NOK
Oksesteik med poteter og grønsaker
Olaløo sin karamellpudding, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten, egg)
420 NOK
Svinesteik med poteter og grønsaker, surkål, svisker
Trollkrem, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten)
390 NOK
Krema løksuppe med ost og skinke
Mjølkekaker, kaffi/te
(Allergener: laktose, gluten, løk)
310 NOK
- Alle rettar kan tilpassast for dei med matallergiar.
- Me ynskjer så langt det let seg gjera at alle samlar seg på ein felles meny,
- min. antal personar for bestilling er 10
Festmiddag
MENY 1
Forrett: Røykelaksmousse på toast
Hovudrett: Hjortefilet med kremet viltsaus, steikte grønnsaker og poteter
Dessert: Tilslørte Bondhuspiker
610 NOK
MENY 2
Forett: Kremet Blomkålsuppa
Hovudrett: Røykt svinekam m/ surkål, grønsaker og kokte poteter
Dessert: Himmelsk lapskaus, ( fruktsalat med krem)
450 NOK
MENY 3
Forrett: Liten speketallerken med potetsalat
Hovudrett: Ovnsbakt laks m/ rømmesaus og grønsaker
Dessert: Heimelaga karamellpudding
460 NOK
MENY 4
Forrett: Fjellaure med smørsaus og sitron
Hovudrett: Indrefilet av okse m/ grønsaker og fløytegratinerte poteter
Dessert: Heimelaga sjokolademousse
590 NOK
MENY 5
Forrett: Sylta laks med rømme og reker
Hovudrett: Oksesteik m/ tradisjonelle grønsaker og saus av oksekraft
Dessert: Is og bjørnebær med vaniljesaus