Bryllup og konfirmasjon

Ynskjer du at me skal ta oss av bryllupsfesten eller  konfirmasjonen, nedanfor finn  du litt praktisk informasjon rundt dagen, pynting, bord, lokaler, kaker med meir.

Bryllup i Olaløo ❤️

Me skreddersyr bryllupet i lag med Dykk. Me har plass til absolutt maks 90 til middag. Det er i storstova med lun stemning i over 200 års gamle veggar. Når ein leiger Olaløo til bryllup har ein heile huset til disposisjon. Det innebærer Floren (24 sitteplasser) Bruraloftet ( ofte brukt som gavebords-rom)

(30 sitteplasser om ein ynskjer å bruke det til noko anna)
Uteområdet er og til Dykkar disposisjon. Ein må kjøpa all mat og drikke her hos oss. Mange har eigne ynskjer både i mat og drikkevarer. Me vårt ytterste for å ordna slik brudeparet vil ha det.
Leige er 6000,-
Då har ein huset frå ettermiddagen før bryllupet til dagen etter bryllupet til klokka 13.00.
Kom og pynt, fiks lokalet slik De ynskjer. Me er behjelpelig med dekking av bord og har kvite dukar om ynskjeleg.Ta med eigne kaker til kaffien, me fiksar til kakebordet.  


Velkomne i Løo❤️

Konfirmasjon

Våren er i anmarsj og me gler oss over fuglakvitter og lysare kveldar. Ynskjer de konfirmasjon hos oss så bed me om litt informasjon i forkant. Dette er fordi det er mange som ynskjer lokal, og det er stort sett berre 3 dagar det blir holdt konfirmasjon i indre Kvinnherad og Ullensvang(Odda)
Veldig fint om de veit ca antall ved bestilling og helg, og om det er laurdag eller søndag.
Skjønnar at det kan vera vanskelig å vite lenge på førehand, men om me har god dialog i forkant og fleksibilitet så ordnar da seg alltid (bank i bordet!) 

All mat og drikke må ein kjøpa her hos oss.
Menyane ligger inne på heimesida vår www.olaloa.no
Er det andre rettar/menyar ein ynskjer er det berre å ta kontakt. Me strekke oss langt for at konfirmanten får sitt ynskje oppfylt. Er det allergiar eller nokon med andre behov, gje beskjed i god tid. Ein kan ta med eigne kaker til kaffien( husk å merka kakene med navn) Rommet som De har fått utdelt leiger De frå klokka 18.00 dagen før konfirmasjonen. ( Der er me veldig fleksible, er lokalet ledig kan ein sjølvsagt komma før)
Då er rommet klart for duking og pynting. Me er med og hjelper med oppdekking om det er ynskjeleg.
Me har og kvite dukar om ein ynskjer det. Så det ein betalar for er mat og drikke og ei leige på 2000,- Me har 2 stk prosjektorar, så der er det lurt å gje beskjed i god tid. Så då skreddersyr me konfirmasjonen slik De ynskjer-

Velkomne i Løo❤️.

Kontaktskjema

. Du vil motta bekreftelse på e-post.